Kako poslati upit

Proces pretrage i pronalaženja odgovarajućih ponuda na našem portalu je potpuno besplatan i bez registracije i predstavlja jedan od najjednostavnijih i najsigurnijih načina za kvalitetno i brzo poslovanje. Sve što je potrebno da uradite je da izaberete grad i uslugu iz odredjene kategorije, a zatim kliknete na „nadji“. Na primer, ako su vam potrebne usluge iz marketinga, odabraćete kategoriju Marketing, Reklame i Bilbordi, i uz pomoć dugmeta „nadji“ poslati upit. Najbrži prodavci će vam se preko sandučeta javiti za nekoliko trenutaka sa prvim ponudama, a na vama je da odaberete koga želite da unajmite. Pretraga je toliko jednostavna da je možete koristiti u bilo kom trenutku, sa bilo kog uredjaja, bez dodatnih troškova, poziva i pregovora – celokupna komunikacija se može završiti u samo par mejlova.

Tražite ponudu

Da ne biste gubili sate i dane na internetu tražeći najbolju ponudu iz neke oblasti, dovoljno je da samo izaberete grad u kojem se nalazite i željenu kategoriju, a ponude će same stizati na vaš mejl, bez dodatnih angažovanja i gubljenja vremena. Na našem sajtu, prodavci su ti koji rade za vas.

Kategorija i mesto

Kako biste napravili prvi korak u pretrazi ponuda, neophodno je da na početnoj strani izaberete odgovarajuću kategoriju i mesto (ili grad najbliži Vašem mestu) u kojem vam je usluga potrebna. Pokrivena je većina gradova u Srbiji, iako su prodavci slobodni da svoje usluge nude u skladu sa svojim interesima. To znači da vam se za jedan tip usluge može javiti više prodavaca iz nekoliko gradova, ukoliko im se prilika učini isplativom. Kategorije su poredjane po abecednom redu i trenutno ih ima preko 260.

Upitnik

Na sledećem koraku, popunite kratak formular, korigujte kategoriju ili grad i unesite svoje lične podatke, kao i detalje u vezi sa upitom, kako bi prodavcima bilo lakše da vam naprave što bolju ponudu. Prihvatite uslove korišćenja i izaberite do kada želite da vam ponude stižu, kao i da li želite da dobijate novosti na mejl, a zatim kliknite „pošalji“. Većina prodavaca već ima razradjen sistem za obradu upita i vreme odgovora na poslati zahtev je u većini slučajeva manje od 1 minuta. Slobodno nastavite svoje aktivnosti i redovno proveravajte elektronsko sanduče.

Ponude

Ako ste preko našeg portala uspešno poslali upite prodavcima, spremite se za pravu revoluciju u domenu pretrage, jer naš sistem upravo ovde dolazi do izražaja. Kako bi se postigao maksimalan korisnički efekat, prodavci preuzimaju na sebe većinski deo posla i aktivno učestvuju u naticanju sa drugim ponudjačima, a vaš zadatak je da odlučite kog prodavca ćete na osnovu kvaliteta ponude, cene ili drugih kriterijuma kontaktirati. Nemoguće je dobiti beskonačan broj ponuda i vaša sigurnost nam je na prvom mestu.