O nama

Kompanija Nadjime već duži niz godina radi na usavršavanju sistema za pretragu i optimizaciju, a svoj vrhunac je dostigla kreiranjem sopstvenog portala za oglašavanje i potražnju, koji funkcioniše po jednostavnom principu medjusobne razmene informacija izmedju korisnika. Svaka informacija koja se pošalje preko portala završava direktno u elektronskom sandučetu prodavca, što je bio glavni uslov za preciznost i kredibilitet celokupnog procesa. Iskustvo u radu sa analiziranjem rezultata, omogućilo nam je da u digitalnoj eri razvijemo fantastično korisničko iskustvo na polju pretrage i sortiranja podataka.

Vodjeni konstantnom željom za inovacijama i budjenjem preduzetničkog duha kod prodavaca, kao kompanija, želimo da omogućimo slobodno medjusobno naticanje u sferi email marketinga. Naš sajt funkcioniše na osnovu četiri principa, koji čine osnovu naših glavnih vrednosti: jednostavnost, sigurnost, inovativnost i preciznost.

0

KATEGORIJA

0

ČLANOVA

0

POSLATIH UPITA

0

ZAVRŠENIH POSLOVA

Naša misija

Portal za najbržu pretragu ponuda Nadjime, prvenstveno je osmišljen kao deo sistema za sortiranje rezultata, ali je zbog jedinstvenog koncepta ubrzo podignut na nivo pretraživača, koji omogućava veoma brzu interakciju izmedju dve strane – korisnika i prodavca. Vodjeni idejom da pretraga treba da predstavlja što jednostavniji proces, a da pritom pruža kvalitetne informacije, cilj nam je bio da smanjimo broj klikova na samo tri i da se za ostalo prepustimo ljudskom faktoru. Na ovaj način, korisnici imaju priliku da budu aktivan deo sistema i da ga oblikuju prema svojim potrebama.

Pretraga i njeno stalno usavršavanje čine glavni pokretački motor našeg tima. Stremeći jasnoj viziji i gurajući granice do maksimuma, trudimo se da prevazidjemo sopstvena očekivanja i kreiramo pozitivno korisničko iskustvo u svakom trenutku, a upravo naši klijenti predstavljaju stub razvoja jedinstvenog kreativnog procesa i inovativnih rešenja. Kao kompanija, duboko smo uvereni da će naš način pretrage ponuda promeniti dosadašnji pristup oglašavanja na internetu i da će uvesti nove marketinške trendove u svim sferama života.

Šta korisnici kažu o nama

Jovan Iznić

Odlično osmišljeno, da ne moram više da gubim vreme i okrećem po 50 brojeva, na 3 klika dobijem direktnu ponudu bez posrednika za ono što mi treba.

Nemanja Sretenović
Nemanja Sretenović

Dobar sistem, jednostavno vam posao stiže na meil, i smanjuje vam troškove reklamiranja, tako da pored detaljnog zahteva možete sami odlučiti dal će te dati ponudu i prihvatiti posao ili ne.

Svaka Čast

Ivan Matić

Zahvaljujući idealno osmišljenom sistemu pretrage, postigao sam ogroman napredak kao prodavac svojih usluga i povezao sam se sa poslovnim partnerima, što je dodatno uvećalo moje profite. Ostvareni rezultati u prodaji su vrhunac ovog sistema.