Kako poslati ponudu

Želite da Vas drugi nadju?

Kao registrovani korisnik portala Nadjime, postajete deo novog sistema pretrage, u kojem vam svaki poslati zahtev sa sajta stiže pravo u elektronsko sanduče. Upite možete dobijati od pretraživača u zavisnosti od kategorija za koje ste se prijavili, gradova i delatnosti iz kojih nudite usluge. Na raspolaganju vam stoje tri paketa – Starter, Regular i Premium.

Portal za pretragu Nadjime je brzorastuća mreža prodavaca, koja omogućava jednostavan način komunikacije i pruža slobodu u obavljanju i širenju posla bez ikakvih ograničenja. Na našem portalu, prodavac sam kreira svoje ponude i prosledjuje ih zainteresovanim korisnicima, koji su u stalnoj potrazi za brzim odgovorom i ekspresnom uslugom. Komunikacija izmedju dve strane se odvija u 3 koraka, a nakon slanja kratkog formulara, potrebne su sekunde i minuti da nadmetanje sa ponudama počne. Zamislite samo kolike mogućnosti u porastu biznisa i uvećanju profita možete da ostvarite, svaki put kada neko pošalje zahtev za uslugom iz bilo koje katerogije sa našeg sajta, da ne spominjemo smanjenje troškova za reklamiranje! Potražnja dolazi direktno do prodavca, pri čemu beskrajno surfovanje po internetu, prelistavanje oglasa i gubljenje vremena na pozivima postaje prošlost.

Kako bi stvari bile zanimljivije, na našem portalu se mogu prijaviti i fizička i pravna lica kao potencijalni prodavci. Razliku u kvalitetu usluge i pristupu klijentu diktira sam prodavac, što umnogome utiče na njegov izbor. Komunikacija se odvija izvan domašaja portala Nadjime, te je prodavac uvek sam odgovoran za svoj uspeh i ličnu prezentaciju. Za iskusnije prodavce, pripremili smo dva paketa, Regular i Premium, dok je za početnike na raspolaganju Starter paket. Najbolji izbor paketa se pravi u zavisnosti od količine kategorija koje prodavac može da pokrije, a da pritom nijedna usluga ne gubi na kvalitetu. U nastavku možete odabrati jedan od naših paketa, registrovati se i već danas postati jedan od mnogobrojnih prodavaca koji uspešno posluju preko našeg portala.

Izaberite jedan od naših paketa

Starter

120/godišnje
3 delatnosti
Neograničen broj ponuda
PRETPLATI SE

Regular

190/godišnje
5 delatnosti
Neograničen broj ponuda
PRETPLATI SE

Premium

299/godišnje
10 delatnosti
Neograničen broj ponuda
PRETPLATI SE